• ACC ICT presenteert: OTAP-Solutions 100% Made in Holland
  • Blog: Web Application Firewall: wat is het en waarom je het moet inzetten.
  • Blog: De opkomst van de Serverless cloud
  • Masterclass Kubernetes, Continuous Delivery blijft ongekend succes.

    

Omdat kwaadwillende personen hun aanvalscode tegenwoordig in veilig ogend webverkeer weven, realiseert men vaak te laat dat er een datalek is. De digitale transformatie neemt met de minuut toe, de waarde en de gevoeligheid van de gegevens ook, echter helaas worden de risico’s nog veel te vaak onderschat.

Organisaties die sterk afhankelijk zijn van hun online bedrijfskritische applicaties en zeker als er privacy gevoelige informatie wordt verwerkt of opgeslagen, dan is het niet de vraag of een Web Application Firewall ingezet moet gaan worden, maar wanneer.  Lees meer ...> 

Omdat de techniek nog niet volledig geadapteerd is bestaat het risico dat een Serverless dienst niet toekomstvast blijkt te zijn en zomaar verdwijnt uit het managed diensten portfolio van uw provider. Welke consequenties heeft dat voor een applicatie? Welke impact heeft het op uw verdienmodel? En hoe borgt u uw klantafspraken als er opeens een schakel in ketting ontbreekt.

Of bij succes: hoe houd je controle over de kosten van de resources als deze significant verhoogd worden? Lees meer ...>

Onze Masterclasses Kubernetes, Continuous Delivery blijven een ongekend succes. In december moetsen we zelfs een extra dag inplannen omdat de inschrijvingen van enthousiaste deelnemers binnen bleven stromen.

In januari starten we weer met een nieuwe reeks masterclasses. Ook zal ACC ICT komend jaar vertegenwoordgd zijn op een aantal toonaangevende events. Welke?

Hou onze siteLinkedInTwitter en Youtube in de gaten zodat u weet waar en wanneer u ons in 2020 kunt tegenkomen.